ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ; δειτε το κολπο



-Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην θέλει να απολαύσει μια ζουμερή, μαλακή και γευστικότατη μπριζόλα….
Για να πετύχετε όμως το παρακάτω αποτέλεσμα θα πρέπει να ακολουθήσετε το παρακάτω κολπάκι.
Ποιο είναι αυτό;
Εφόσον ολοκληρώσετε το ψήσιμο της μπριζόλας, βγάζετε το κρέας από το τηγάνι, τυλίγετε τις μπριζόλες με αλουμινόχαρτο και τις αφήνετε για 5 τουλάχιστον λεπτά. Το αποτέλεσμα;;;; Απλά εκπληκτικό και γευστικότατο!




ΠΗΓΗ